Держпродспоживслужба перевіряла кошерний ресторан в Умані

Уманське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області здійснює щоденний контроль безпечності харчових продуктів на ТОВ «Уманська Левада» – ресторані кошерної їжі на 12 тисяч посадкових місць.

За період святкування Рош га-Шана постійно здійснюються моніторингові відвідування щодо дотримання протиепідемічних вимог та вимог у сфері безпечності харчових продуктів.

Досліджено проби води питної, харчових продуктів, гігієнічних змивів.

Проводяться інструментальні дослідження чистоти поверхонь, вмісту нітратів, температури готових страв у холодильних духових шафах.

За інформацією ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області

10 Вересня, 2021 в 10:13 / Переглядів: 261

Теми: Суспільство,Умань,Черкащина

Залиште коментар

avatar
  Підписатися  
Повідомте про