Експерти порахували, скільки у середньому витрачають черкащани на харчування

Еквівалентні витрати на харчування однієї особи у I кварталі 2019 року становили в середньому 75,06 грн на добу проти 63,82 грн у 2018 році. Про це повідомляє газета «Сміла» із посиланням на Головне управління статистики.

Так середньомісячні сукупні витрати на харчування (включаючи харчування поза домом) одного домогосподарства області складали 4368,31 грн. Це на 17% більше, ніж у І кварталі 2018р.

У структурі витрат на домашнє харчування (97,3%) жителі області витрачали в середньому за місяць на м’ясо і м’ясопродукти – 20,8%; на хліб і хлібопродукти – 15,4%; на овочі, включаючи картоплю – 14,9%; на молоко і сир – 9,1%, на цукор, джем, мед, сироп, шоколад та кондитерські вироби – 8,1%; на олію та жири – 7,5%; на безалкогольні напої, рибу та рибопродукти по – 5,8%; на фрукти – 5,2%.

Вересень 30, 2019 в 11:56 / Переглядів: 300

Теми: Аналітика,Економіка,Суспільство,Черкащина