На Черкащині підприємство виготовляє ковбасу із гнилих кишок (відео)

Недарма кажуть, що якби ми знали, з чого роблять товари у магазинах, ми ніколи б цього не їли. Журналісти шоу «Таємний агент», що на Новому каналі, провели експеримент і показали, з чого роблять ковбасу, пише «Про все».
Журналістка провела розслідування на невеличкому заводі в Черкасах, куди влаштувалася, щоб робити фарш і невеличкі ковбаски для пікніка, схожі на домашні. Продукція компанії реалізується в Черкасах та області.

За словами заступника міського голови Черкас Ігоря Волошина, якого запросили на пост-шоу, в місті є лише один офіційний виробник ковбас. На підприємстві працюють дві сотні осіб, фірма виробляє понад 150 позицій і є постачальником для місцевих ресторанів та магазинів. Однак чи саме на це підприємство ходила журналістка, у програмі не йдеться.

Глядачам програми показали м’ясо, яке розморожується під обігрівачем, гнилі кишки та воду з кров’ю, яку додають у ковбасу.
Директор виробництва Роман по телефону повідомив, що ковбасу на підприємстві не роблять, лише фарш, однак інший таємний агент, влаштувавшись у той же цех довів, що таки роблять.

Втім ведучі програми пообіцяли надати Ігорю Волошину всі дані та документи, що стосуються виробника, аби міська влада вжила заходів. У коментарі «Про все»чиновник зауважив, що ніяких документів йому ніхто не надавав.

Травень 17, 2019 в 17:27 / Переглядів: 1480

Теми: Суспільство,Черкащина