Кожен третій черкаський промисловець працює у харчовій галузі

В області налічується понад 14,5 тис. працівників харчової промисловості 


У третю неділю жовтня у державі відзначають День працівників харчової промисловості. Цей день є професійним святом для більше 14,5 тис. працівників області або для майже кожного третього працівника промисловості.

Як зазначають у ГУ статистики в Черкаській області, галузь займає ключове значення в промисловому потенціалі області. У січні–серпні  підприємства з виробництва харчових продуктів та напоїв виробили та реалізували продукції на 18 млрд грн, що становить половину промислової продукції області та 6,6 % від загального обсягу реалізації харчових продуктів та напоїв по Україні.  Повідомляє Діловий Регіон

Октябрь 17, 2017 в 13:07 / Переглядів: 53

Теми: Події,Суспільство,Україна,Черкащина