Черкащани стали їсти більше сала та менше м’яса

Результат пошуку зображень за запитом "сало"В ІV кварталі 2016 року у Черкаської області черкащани стали споживати менше м’яса та більше сала, повідомила заступник начальника Головного управління статистики в Черкаській області Людмила Януш.

За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств в області порівняно з ІV кварталом 2015р. у середньому за місяць у розрахунку на одну особу домогосподарства збільшилось споживання сала та жирів тваринних на 12,5%, фруктів, ягід, горіхів, винограду, кавунів, динь на 9,1%, олії та інших рослинних жирів на 5,9%, риби і рибопродуктів на 5,6%, цукру та меду (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби) на 3,0%.

Одночасно зменшилось споживання м’яса і м’ясопродуктів  на 15,9%, молока та сиру на 7,1%, хліба і хлібопродуктів на 2,0%, овочів, картоплі, грибів на 0,7%. Залишилось на рівні ІV кварталу 2015р. споживання яєць та масла.

Июль 5, 2017 в 11:23 / Переглядів: 156

Теми: Події,Суспільство,Україна,Черкащина